tiistai 13. syyskuuta 2011

Tälläistä tänään

Täällä "ulkomailla" oppii auton ajamisesta monia asioita... Oppii voittamaan pelkonsa ajaa kapeaa, mutkaista tietä vuoristossa... Hahmottamaan, kuinka paljon autoa voi ohjata tiellä oikealle, ilman ettei luisu pientareelta tai osu kaiteeseen... Olemaan painamatta jarruja pohjaan, kun ajaa pimeään tunneliin... Ja että onnistumisesta tulee hyvä mieli! Heja Norge!

Parasta on, että saadaan olla yhdessä täällä perheenäKävin tänään kaupungilla ja on kyllä ihan parhaat kaupat täällä. Sisustamissälää huokui pikkuputiikeista, kauniit esillepanot ja ihan erilaista kuin Suomessa. Vaatekauppojen näyteikkunoista olisin monet vaatekerrat ostanut... mutta nyt ei shoppailuun ollut varaa. Keskustassa on kaksi isompaa ostoskeskusta, kjøpesenter, joista isompaan voi tutustua täällä. Kohdasta "butikker" näkee, mitä kauppoja löytyy. Harmi, kun en ottanut kameraa mukaan kaupunkiin. Ajattelin, että kuvaaminen olisi vähän haasteellista poitsu rintarepussa ja Mepsukka toisessa kädessä. Niin se olisi tainnut ollakin isolla kamerallani. Pitäisi olla pieni pokkari tälläisiä tilanteita varten aina laukussa.

Haaparannassa on ihana se kenkäkauppa Ikean vieressä, Skopunkten, josta saa kolmet kengät kaksien hinnalla. Mepsukalle viime syksynä ostettiin sieltä kengät syksyyn/talveen ja nyt tehtiin sama juttu. Tuli kyllä kertaheitolla kenkiä pitkäksi aikaa. Mun kenkämalli vain karkasi pöydän alle...1 kommentti:

  1. Olipa ihanat kengät Meealla..kelpais kummitätillekin..=D

    <3 Tiina

    VastaaPoista