tiistai 27. syyskuuta 2011

Kotona

Tässä muuten maisemakuvia Suomen Pellosta kotiintulomatkalla Norjasta.
Ei hullumman näköistä Suomenkaan puolella vai mitä?


Norjassa meni "loppuun asti" mukavasti ja oli äärettömän haikeaa lähteä pois sieltä. Kuitenkin omaan kotiin oli aivan mahtavaa tulla ja huomasin, kuinka pidän kaikesta siitä, mitä omistan ja siitä, miltä meidän koti näyttää. Tiedän kuitenkin, että voin tehdä kotini Norjaan ja nauttia siellä olostani.

Mieheni mummulla, jolla olimme muutaman yön Senja-saarella, on todella hyvä maku pienten kauniiden tavaroiden suhteen sisustuksessa. Kynttilät olivat aseteltu kauniisti hopeiselle vadille. Tässä muutama kuva tunnelmasta, jossa nautimme iltakaffit olohuoneessa.Minä imetin lastani joka ainoassa kuvassa, jotka minusta on matkalta otettu...Nyt olemme olleet viikon verran kotona ja mieheni on jo lähtenyt takaisin Norjaan.
Tämä yksin oleminen lasten kanssa tuntuu aina vain vaikeammalta ja vaikeammalta...
Ainakin näin superhuonosti nukutun yön jälkeen.
Toivottavasti huomenna mieli on jälleen kevyempi.


(PS: Poitsun lonkkakontrolli oli eilen keskussairaalassa. Lonkat kuvattiin ja röntgenkuvissa näyttävät normaaleilta, symmetrisiltä. Oikein hyvät jalat on kaverilla!)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo jalkajuttu! <3 Kiva että olette kotona. Nyt vois siis sinne suunnistaa kuulemaan kuulumiset. Harmi vaan, että Are joutui jo lähtemään takaisin. Jaksamista ja haleja sinne!
    //Sandra

    VastaaPoista
  2. Lämpimästi tervetuloa! Ei ole tälle vkollekaan enää mitään suunnitelmia :)

    VastaaPoista