perjantai 30. syyskuuta 2011

Elämän pienet ilot

Mies on ollut vasta alle viikon pois kotoa, mutta tuntuu jostain syystä, että aikaa olisi mennyt paljon kauemmin. "Yksin" ollessani nautin eniten siitä, että saan kuskata tavaroita rauhassa paikasta toiseen ja miettiä, mihin jokin pikku juttu sopisi parhaiten tai mallata verhoja useaan otteeseen ilman huomauttelua... Olen siinä ihan toivoton ja tekisin sitä päivät pitkät. Aika hassua, sillä sanotaanko kolme neljä vuotta takaperin, en välittänyt tuon vähääkään tekstiileistä tai sisustuksesta. Äitini saattoi kysyä, mitä pidin hänen uusista verhoista ja en ollut kiinnittänyt mitään huomiota vanhoihinkaan. Sanoin, että ei niitä kannata vaihdella, ei kukaan tule huomaamaan. :)

Nyt on toinen ääni kellossa...

Sain ruokailutilan tunnelman aivan toisenlaiseksi parilla yksinkertaisella muutoksella: vaihdoin laskosverhon ja maton uusiin, ripustin taulun seinälle. Maalasin myös ruokailuryhmän tuolit.


Oven laskosverho kirppikseltä
Matto huuto.net


Taulu made by Äiti 1978


Tänään oli ihana päivä kaiketi.
Jotenkin täynnä perjantai-fiilistä.
Tiättekö?

Perjantai-illan hauskat kotivideot

Karkkipäivä

Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Ikävä teitä kaikkia..olette niin isosti valtavan rakkaita..=)

  Ihana kun olette kotiutuneet. Yritän päästä käymään mahdollisimman pian.

  Sulla on sisustustaito...koti on aina uusi ja ihana, vaikka kävisi joka viikko kylässä..=)


  <3 Tiina

  VastaaPoista
 2. Pienillä jutuilla saa suuria muutoksia aikaan :) Teillä on kyllä niin ihanan näköistä! Voimia sinne arkeen - toivottavasti Are pääsee pian taas kotiin :)

  VastaaPoista