torstai 25. elokuuta 2011

Suuria tunteita, elämän käänteitä


Tänä vuonna on tapahtunut jo todella paljon... Olin raskaana, Niklas syntyi, ristiäiset, päätös Norjaan muutosta ja naimisiin menosta, hääjärjestelyt, talon myyntiä, HÄÄT. Koko ajan myös mielessä suuri muutos: itse muutto. Olen ollut tyytyväinen, että elämä on ollut nyt rauhaisaa. On ollut mukava tehdä normaaleja kotijuttuja, ilman tunnetta, että pitäisi ehtiä järjestelemään jotain muuta. Tuntuu, että Mepsukkakin on nauttinut ihan tavallisesta arjesta. Tällä viikolla seesteisyys on ollut taas jälleen hieman kadoksissa...

Saimme alkuviikosta talosta tarjouksen, jonka hyväksyimme. Voiton tanssia koko päivä lasten kanssa: muutto on tulossa. Tarjous kuitenkin vedettiin seuraavana päivänä takaisin, kun ostajille selvisi, etteivät vanhan asunnon myyntiin liittyen voi tehdä talokauppoja. Olo oli pettynyt.

Jotta tunteiden kirjo ei loppuisi tähän, anoppini voitti Norjassa lotossa sievoisen summan rahaa ja lupasi heti viedä perheemme etelään lomalle mahdollisimman pian eli ehkä jo ensi kuussa, jos saadaan loma varattua. Miltä kuulostaa: matkat, hotelli, ruoat toisen piikkiin koko sakille? Tämä tyttö kuitenkin vähän tutisee. Olen käynyt kerran aiemmin ulkomailla Bulgariassa ja ennen lomaviikon loppua olin valmis kotimatkaan. Tämän loman pituus tuleekin olemaan KAKSI viikkoa! Tällä kertaa minulla on myös muita, joista pitää huolta, kuin vain itsestäni. Mietin, että miten 5-6 kuukautinen poitsu jaksaa reissun? Olemme jo alkaneet kiinteät ruoat, joten jos pitää varata mukaan kaikki sapuskat, raahaan mukanani 30 purkkia vauvan ruokaa! Ja meillä sotkeentuu paitoja 2-3 päivässä: 14x3=42! Kaikki kesävaatteet ovat käyneet pieneksi! KÄÄÄÄK!!!!

Onneksi mieheni siskolla on myös vauva mukana, jotta vertaistuki on lähellä. Upeaa, että Mepsukka pääsee serkkunsa kanssa touhuamaan etelän lämpöön ja onhan se kaikille hienoa, kun valmiiseen pöytään saa käydä. Täytyy myöntää, että asennetta reisuun lähtemiselle täytyi kuitenkin hieman kaivella, sillä olinhan jo ihan syksyisissä fiiliksissä. Sitten keksin henkkamaukan alennusmyynnit ja paaaljon ihania kesämekkoja ostoskoriin! Löytyihän se fiilis!

Blogin uusi nimi on Home is where the heart is; koti on, missä sydän on. Tämän tunnetun sanonnan kautta olen valmistautunut Norjaan muuttoon ja valanut uskoa itseeni, että tulen löytämään kodin ja onnen myös sieltä. Uuteen banneriin sain inspiraatiota uudesta nimestä sekä kaverini ihanasta blogista Pieniä Jalanjälkiä. Otin vähän mallia omaani: kiitos ja anteeksi Maarit :)

Kuulumisiin!3 kommenttia:

 1. No hyvä vain jos inspiroi muitakin. :)

  Sekalaisten tunteiden kirjoa sielläkin! On teillä tuo välimatka kuitenkin pikkasen pidempi mitä mulla. Jos oikeen alkaa ikävä tulla niin pääsee äkkiä kotiin. Toivottavasti saatte talon myytyä ja perheen kanssa yhteen. <3

  Ja hei, mahtava toi matka!

  VastaaPoista
 2. Voi tosi harmi, että tarjous vedettiin pois :( Toivotaan, että pian tulee uusi!
  Teillä on ollut ihanan vauhdikas vuosi - toivottavasti se saa parhaan mahdollisen päätöksen ja pääsisitte muuttopuuhiin.
  Mä uskon, että teiän molemmat lapset pärjää reissussa oikein hyvin! Lapset on niin ihmeellisiä, joustoa löytyy :) Varaa Meealle jotain tekemistä, naposteltavaa yms. lentokoneeseen niin malttaa istua :) Muista säkin nauttia reissusta!

  VastaaPoista