tiistai 16. elokuuta 2011

Kirppislöytöjä ja Memmun huoneesta

Kun olen yksin lasten kanssa kotona, ei paljon pääse kirpputoreille tai muutenkaan ostoksille. Sitä ollaan melko loukussa kotona. Paikallisessa marketissa ja kirpputorilla käyminen on jo aikamoisen urotyön takana: niinkuin tänäänkin. Viikonloppuna käytiin kuitenkin lasten ja ystin kanssa pihakirppiksellä. Jotain aina löytyy...
Sydännauha 3 euroa
H&M 104cm takki ensi kevääseen 3.5euroa
Pipo poitsulle 2e
Kengät poitsulle 3.5e

Meidän Memmu katsoo paljon Titinallea televisiosta. Se leikkii siinä samalla, joten hakee olohuoneeseen kaikki mahdolliset lelut. Nyt päätin, että saa riittää ja asensin varastosta tv:n neidin huoneeseen. Ilman antennijohtoa se toki on ja videon saa pyörimään vaan kun pyytää, sillä DVD:t on hänen ulottumattomissa. Tyttö ja äiti tykkäsivät molemmat kovasti, kun tavaroiden kantaminen olohuoneeseen loppui. Katsotaan mitä isi tuumaa, kun tulee kotiin... Vaihdoin järjestystä tv:n inspiroimana Memmun huoneessa ja tein astetta paremman siivouksen. Vaatekaappi sai mennä tuonne oven taakse, koska se tila oli muuten käyttämätön ja näin vapautui toisesta kulmauksesta lisää leikkitilaa.

Tätä rakkautta tulen aina kuvaamaan... Olohuoneessa Loistepuu ei saanut arvoistaan paikkaa, joten laitoin sen nyt eteiseen piirongin päälle. Siinä se näyttää tosi kauniilta. Mutta... Kuka sitä eteisessä istuu ihastelemassa... Joten saatan siirtää sen takaisin olohuoneeseen, kun keksin paikan. Tarvitsee paljon tilaa ympärilleen ja laittaisin lattialle, mikäli ei olisi lapsia.


En tiedä mikä mun lapsilla on, kun ne nukkuvat niiiiiin huonosti. Memmu on aina ollut tosi huono nukkuja ja vieläkin öisin tulee huoneestaan viereen ja sitten kiehnää. On heräillyt aamulla 4 tai 5 aikaan ja ollut hereillä 2-3h. Poitsu taas nukahtaa klo 23 ja heräilee kahden tunnin välein eikä aamulla nuku muuta kuin tissi suussa.

"Aikansa kutakin", mutta Meea on jo kohta kolme. :)
No, en usko että kyseessä on mitään vakavaa...

Huuto.netistä ostin muutin Memmulle kahdet talvikengät.
Tiedän, että kengät kuuluisi ostaa uusina, mutta nämä oli vähän käytetyt ja ajattelin, että voin ostaa yhdet kunnon kengät sitten uusina. Postikulut oli vain turhan paljon kenkien lähettämisessä. Katsotaan milloin tulevat ja olivatko hyvä ostos.

Hei, tänään Memmu ajoi taas hienosti pyörällä!! Heinäkuun alussa neiti polki uudella pyörällä kuin vanha tekijä, mutta tyhmä äiti antoi ajaa metsäpolulla ja pyörä kippasi polttaraisiin... Sen jälkeen meno hiipui ja lopulta ei edes noussut enää pyörän kyytiin. Kevyen painostuksen ja armottoman rohkaisun siivittämänä tänään kierrettiin korttelia ainakin kuukauden tauon jälkeen. Jes :)

Tosi sekava postaus, mutta sekava alkaa univelkaisella oleen olokin. Ei muuta ku pehkuun. Ciao amigos...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti