lauantai 27. elokuuta 2011

Kirpparilöytöjä ja viikonloppujuttuja ja ja...


Kun on kotona lasten kanssa päineen, päivät menevät arkea pyörittäessä eikä aina ole tietoinen, mikä päivä on meneillään. Eilen hoksasin vasta iltapäivällä, että on perjantai. Kävin laittamassa sitten ulos vähän lyhtyihin kynttilöitä, minkä ennen tein joka viikonloppu kesää talvea. Ikkunasta niitä sitten vilkuilin sisältä käsin!

Tänään päätin lähteä lasten kanssa kirpputorille 40 kilometrin päähän. Se on uhkarohkeaa, sillä sellaisella reissulla on ainekset täydelle katastrooffille ja hermoromahdukselle. Tänään minulla oli kuitenkin kova luotto päällä, että kestän mitä vaan jos pääsen kiertämään kirppiksen.

Mepsukka oli onnellinen, kun lähdettiin kaupunkiin. Hän käyttäytyi niin mallikkaasti jälleen kerran. Välillä pientä porkkanaa: kohta mennään hissiin, saat pian pillimehun, katso tuota nallea jne. niin ongelmia tahtoiässä olevan tytön kanssa ei tullut. Poitsu oli tyytyväinen rintarepussa, kun näki sieltä ympärilleen ja pysyi koko ajan liikkeessä. Ja mikä parasta: tein mahtavia löytöjä! Lasten kanssa ei pysty kauaa jahkata, että ottaako tuotteen vai ei, sovittamisesta puhumattakaan. Niinpä löin rättiä koriin, jos vaikutti hyvältä. Olen kehittynyt kirpputorishoppailussa niin, että osaan edetä jouhevasti ja löytää kiinnostavat tuotteet silmäillen, joten turhia ostoksia ei tullut. Toki virhelyöntejä joskus tulee, mutta se kuuluu kirpparishoppailun luonteeseen.
Matkalaukkua ainakin pian tarvitsee, 15e
Mepsukalle Kappahlin pinkint sortsit 98cm 50snt, H&M:n sortsit ensi kesään 104cm 1e, Kappahlin mekko 110cm 2e
Mekko/tunika kuin uusi, ihanat helmet olkanauhoissa. Varmaan ensi kesänä jo mekkona sopii.
Poitsulle ensi kesään Benettonin sortsihaalari 3e ja Mayoralin sammarilappikset 2e jemmaan. 
Ihana tunika/mekko ja ihan sattumalta aivan passelikin! 2e
Toppi alla vähä näyttää oudolta, mutta tää on kiva paksujen sukkisten ja pitkähihaisen t-paidan kanssakin.

Sitten tämä paras eli talveen ihana takki. STUFin lautailutakki eli hinta uutena toisella sadalla. Ihan uuden veroinen 20e.
Oikea koko ja ihan parhaat värit. Niin laadukkaan tuntuinen. Tähän edulliset valkoiset toppikset niin tuli puku talveksi.
Lisäksi kummipojalle ostin jemmaan Dirkinssonin tuulitakin, jos se sen kelpuuttaa, sekä yksi ruskea pitkä toppi ja kahdet H&M:n olohousut uudenveroisena 3e/kpl ja aivan oikeaa kokoa, mikä on niin ihmeellistä. Yleensä on vähän liian tiukkaa tai löysää... okei, ennemmin tiukkaa :P Eli oikein mukavia löytöjä. Oli mukava tänään vähän meikkailla, kun on monta päivää ollut ihan kamalissa vaatteissa, rumana ja pahanhajuisena. Käytiin illalla pyöräajelulla ja poitsu otti lepoa vaunuissa. Ihana ilma, mutta liian kuuma? Hullua sanoa, kun etelään on lähdössä.


Kylläpäs kestää tämä postauksen ulossaanti luvattoman kauan, kun noiden kuvien lataaminen on niin hidasta. Tässä välillä olen nukuttanut lapset: isomman kaksi kertaa ja pienemmän neljä kertaa. Toivon, että nyt nukkuvat pitemmän pätkän ja minun pitää siksi myös mennä pian nukkumaan. Vielä sen verran, että poistatin geelikynnet. Tai... revin ne irti. Kun kolme kynttä oli lohennut ja huoltoon oli vielä vajaa kaksi viikkoa aikaa, ahdistuin totaalisesti ja otin ne pois. Ihanaa kun "näppituntuma" palasi. Se siitä minun ja kynsien rakkaustarinasta! Nyt voin jatkossa laittaa ihan seppälän tekokynnet, jos alkaa tekeen mieli hienostella :)

Olen huomannut, että useissa blogeissa annetaan vinkkejä lastenvaatealennuksiin jne. Niitä on kiva katsella. Itse sain facebookin kautta vihiä, että Tinttu -kaupassa on sisävaatteet -50%. Siellä olisi ihania tunikoita edullisesti:
Keiju - tunika "Sissy the tiny dancer"
Pegasus - tunika "Princess Viola and Lila"
Nyt tuntuu, että meillä on ainakin hyvin vaatteita syksyyn. Mepsukan synttärit on joulukuussa, Joulua unohtamatta. Myös Jotexilta sai alennusta -50% kallemmaista tuotteesta alekoodilla 112821. Nyt vaikka uusi matto tai tälläinen ihana valaisin:Ei muuta kun oikein rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti