maanantai 1. elokuuta 2011

Jännitystä ilmassa

Nyt on aivan sellainen tunne, että kohta talokaupat on käsillä! Muutamat näytöt on ollu lähiaikoina ja huomennakin on yksi. Hyvä kutina siitä, että kaupat tulee :)
Samalla jännittää nyt aivan kamalasti. APUA! Ollaan luvattu talon vapautuvan muutamassa viikossa... Se tarkoittaa, että parin kolmen vkon päästä tää perhe voi asua Norjassa!

Miehen sisko perheineen on Norjasta lomailemassa täällä ja heidän kanssa muutosta jutteleminen sai jännityksen lisääntymään.
Hauskaa alkavaa viikkoa!!

4 kommenttia:

 1. huih, älkää nyt niin nopeasti lähtekö! Se on jännä, että vaikka kuinka toivoo, että saatte talon myytyä ja pääsisitte elämään teidän unelmaanne niin samalla takaraivossa on ajatus, että voi kun jäisitte tänne! Ymmärrätkö, mitä tarkoitan? Vaikka harvoin nähdään niin kuitenkin.. Uskoisin, että sun perheellä on samanlaiset ajatukset. Mutta eniten kaikki haluaa sitä, että teidän elämä olisi sellaista, mistä te itse haaveilette. Oli se unelma siellä Norjassa tai täällä Suomessa tai jossain ihan muualla - se on tärkein juttu! Ihania nuo Norjan maisemat - aivan upeita!

  VastaaPoista
 2. Mua alkoi jännittämään nyt kans..=)
  Toivon suuresti, että kaupat onnistuu ja pääsette kokeilemaan jotakin uutta, hienoa ja jännittävää. Toisaalta taas en halua, että lähdette, en halua menettää teitä..sitten kuitenkin, vaikka matka on pitkä se ei ole ylitsepääsemätön...=)

  Pidän peukkuja ja odottelen pyyntöä tulla auttamaan pakkaamisessa...=)

  <3:lla Tiina

  VastaaPoista
 3. Voi apua.. ja oih niin ihanaa! <3 Elämme jännittäviä aikoja!
  //Sandra

  VastaaPoista