perjantai 17. kesäkuuta 2011

Kaikenkarvaisia kuulumisia

Kävin tiistaina sovittamassa häämekkoa. En ole nähnyt sitä sen jälkeen, kun kävin sen valitsemassa ja kieltämättä jännitti, että oliko se niin hieno kuin muistin. Sovitusvaiheessa huomasin ainakin vähän kaventuneeni ja puku istui paremmin päälleni. Ei kuitenkaan mennyt edelleenkään selästä ylös asti kiinni. Mutta hätä ei ollut sen näköinen, vaan puku saadaan suurennettua. Rintojen kohdalta kuitenkin joutuu taas ottamaan sisään, joten taidan olla melko ihmeellisen mallinen. Olihan se upea, se puku. Puku on olkaimeton ja edessä "sydämenmallinen" leikkaus ja minua pelottaa, saadaanko sitä rintamusta täysin istuvaksi. Luotan kuitenkin täysin ompelijaan.. Hänen morsiusliikkeen internet-sivuston löydät täältä.

Sain kihlasormukseni suurennuksilta ja kiillotuksesta. Tuntuu paljon paremmalta ja näyttää upealta! Kiillottaminen teki siitä kuin uuden sormuksen! Eikä se maksanut kuin 8 euroa, muistaakseni. Täytyy ehdottomasti ottaa tavaksi. Vihkisormuskin tuntui nyt sopivan sormeen, mutta jätin sen vielä odottamaan, että miehen kanssa yhdessä ostamme sormukset. Kotona tulin miettineeksi, kuinka kihlasormuksen valkokullasta tuli minulle aluksi ihottumaa. Nyt olen hankkimassa täysin valkokultaista vihkisormusta. Mitä jos en pysty pitämään sitä? Luin hieman valkokullasta ja niitä on ilmeisesti erilaisia, joissakin nikkeliä. Täytyy vielä ottaa selvää sormukseni valkokullan laadusta. Mutta olisi kauheaa, jos joudun vielä "luopumaan" sormuksesta, johon olen täysin rakastunut! Onko teillä kokemuksia valkokullasta?Minulle tuli myös paketti Kiinasta tiistaina. Aivan, se Manlyn meikkipaletti saapui. Ei edes kestänyt kovin kauaa! Ja oli hyvin pakattu! Sain myös lisätukkaa hääkampausta varten eli klipsipidennykset, joita voi sitten käyttää muutenkin kun haluaa vähän lisätukkaa. Omien häiden jälkeen seuraavana viikonloppuna on ystäväni häät Jyväskylässä, niin saa heti harjoitella lisätukan laittamista ja juhlakampauksia itsekin! Ajattelimme sitten tehdä vähän kesälomareissua. Ikaalinen on ainakin matkakohteena: joku arvaneekin miksi...

Eilen minulla oli täällä pikkuvieraita. Kaksi entistä luokkakaveriani saivat lapset melko samaan aikaan kanssani ja pidettiin ensi kertaa yhteistreffit. Oli todella mukava vaihtaa kuulumisia. Vauvat eivät vielä paljon toisistaan välittäneet. Vaihdoin myös olohuoneeseen vähän järjestystä. Olisi ihanaa siivota oikein kunnon juhannussiivo, mutta yksin lasten kanssa se ei oikein ota tuulta purjeisiin varsinkaan häästressin velloessa. Tänään ihana kaasoni oli viettämässä aikaa meillä ja siinä istuskellessa ideoimme materiaaleista ihan yllättäen upeat pöytäkoristeet häihin ja nopeasti ne tulikin, kiitos kaasoni.

On hyvä, onnellinen olo. Vaikka aika kauhea ikävä miestä, joka on ollut nyt neljä viikkoa pois kotona. Vielä vajaa kaksi viikkoa jäljellä... Sitten on kotona heinäkuun!
Hauskaa viikonloppua!


1 kommentti:

  1. voihan nenä.. Unohtu tsekata se sun meikkiboxi! Noh onpahan aihetta tulla uudestaan. :P /Sandra

    VastaaPoista