sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappua!

Tiistaina menemme Hennariikan kanssa alusvaateostoksille. EN odota innolla, sillä on tuota elopainoa ja melkoista epäkiinteyttä kehossa havaittavissa. Niin, hääpuvun alle joutuu varmaan laittaa jotkut muut kuin rähnäiset imetysliivit, joissa luukutkin repsottaa auki ja alushousujakaan ei kovin kummoisen kuntoisia löydy. Sitä olemme pähkäilleetkin, että millaiset liivit löytyy, kun kuitenkin imetän. Kaasoille on hommaa avata mun miljoonan napin hääpukua pojalle nälän yllättäessä! Toivotaan, että pojalle kelpaa maito pullostakin kesällä, jottei tarvitse koko hääjuhlaa istua ja imettää!

Ihana hankkia häitä varten kaikkea. Pitäisi vähän malttia pitää mukana tai ainakin piilottaa kuitit mieheltä visusti! Korut on kuitenkin jo hommattu.Viikko mennyt ja ainakin toinen lisää ennen kuin mies tulee kotiin Norjasta. Raskasta on arki välillä, mutta niin antoisaa. Antoisaa ei ole se, että ei ehdi viemään pyykkejä narulle ja joutuu pesemään koneellisen uudestaan. Eikä sekään, että ei ehdi itse suihkuun tai jos sinne menee, se on tehtävä huutokonsertissa. Antoisaa on se kun on elämää ympärillä, kun pieni käärö sylissä ottaa katsekontaktia ja väläyttelee ensihymyjään juuri minulle. Tai se kun saa halauksia ja suukkoja mielin määrin. Antoisaa on se, kun lapset illalla nukahtavat ja ajattelee, että taas minä tämän päivän selvisin. Enpä pois tätä vaihtaisi!

Ristiäisiin pitäisi alkaa vähän leipomaan. En ole mikään jauhopeukalo enkä järin pidä keittiössä tuusaamisesta yleensäkään. Kuitenkin sitä haluaa itse tehdä... Varsinkin omalle äidille pitää näyttää, että jotain osaa tehdä... Onko se jotenkin outoa? Yleensäkin kaipaan lähes kaikkiin asioihin vieläkin äidin mielipiteen. Vähän niinkuin en pärjäisi ilman, että äiti sanoo mikä on oikein ja mikä ei. Ei kai se tilanne muutu niin kauan kuin oma äiti on olemassa ja senkin jälkeen kaipaa ohjeita ja neuvoja. On niin harmittavaa kun olemme usein eri mieltä asioista: silloin sitä asiaa ei voi tehdä täydellä sydämellä niin kuin haluaa, jos äiti olisi tehnyt toisin... Tiedätteköhän mitä ajan takaa.

Ristiäisistä puheen ollen olin laiska, enkä jaksanut askarrella kutsukortteja vaan turvauduin tällä kertaa Ifoloriin... Mutta en pettynyt.
Ihanaa että saa julkistaa pian nimen! Sopii pikkumiehelle niin hyvin! Ainakin nimen keksijän mielestä :) Vai taisipa jopa olla mieheni, joka nimen valitsi... Niin, että jännittäkää nyt millainen viikinki-nimi saadaan!

Viime torstaina oli talo ensi kertaa lehdessä kaupattavan. Ensi viikolla on ainakin joku tulossa katsomaan. Se tietää minulle siivoamista, mutta se on pelin henki. Tuossa on vielä linkki sivulle, jos on jäänyt ilmoitus näkemättä: http://kuluttaja.etuovi.com/crometapp/product/realties/common/public/search/item/item.jsp?portal=eo&list_id=13042763319890&itemcmd=move1&listSize=26&doListClickStat=true&itemgroup_id=50.1&itemgroup_id=50.7&item_id=41.1554083

Sain vaihdettua tämän suomen kieliseksi (onko se yhdyssana?), joten ei tarvitse opetella norjaa. Heh heh. Laittakaahan kommenttia joskus tänne niin uskon, että joku lukee eikä vaan väitä facebookissa lukeneensa :)

Niin ja äiti, olet niin tärkeä!

8 kommenttia:

 1. Eiköhän teidän poika saa ihanan nimen, kun isosiskollaankin sellainen on :) Tosi kiva tuo ristiäiskutsu!

  VastaaPoista
 2. heissan! minäkin löysin tänne ja suosikkeihin lisäsin oitis! arvaatkohan kuka nimimerkin takana häärii!?

  joanna

  VastaaPoista
 3. voi kiitos kommenteista! joanna en ole varma:D

  VastaaPoista
 4. ihana on blogi ja piti heti alkaa seurailemaan, mitä kaikkea teillä tapahtuu.. :) vaikka hennariikka pitääkin aika hyvin ajan tasalla.. (:

  VastaaPoista
 5. Moi!

  Uskon, että sait minusta myös vakiolukijan.. :) Voih.. tippa linssisä luen, jotenkin on tällä hetkellä niin helppo samaistua kaikkeen kirjoittamaasi, jo nyt. Ei liene elämäntilanteella olevan osuutta asiaan..?

  VastaaPoista
 6. Kirjoitat ihanasti. Lueskelen mielelläni sun juttuja, vaikka taidan kärryillä pysyä muutenkin...kaikkia ajatuksia ei vain ehdi jakaa...=)

  <3 Tiina

  VastaaPoista
 7. Tässähän meinaa myöhästyä töistä kun haluais vain jatkaa ja jatkaa lukemista!! Todella ihana blogi!!

  -Kati-

  VastaaPoista